متمایز |
|
อ้างอิง
อ่าน 26 ครั้ง / ตอบ 0 ครั้ง
|
متمایز
|
جداگانه برای ترکیب صحیح غذا از نظر محتوای اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع که ما از هم متمایز می کنیم بسیار مهم است. اسیدهای چرب اشباع شده در محصولات حیوانی و روغن های گیاهی یافت می شود. از جمله نمایندگان این گروه می توان به اسیدهای چرب لوریک، پالمیتیک، استئاریک و میریستیک اشاره کرد. ویژگی مشترک این چربی ها این است که قوام جامد دارند.
อ่านต่อได้ที่ โรงเรียนประชาพัฒนาวิทย์
สาระน่ารู้ กระเพาะอาหาร
|
|
|